Belangrijke informatie

Alle offertes zijn vrijblijvend 

Hoe bestel ik?

Maak gebruik van het antwoordformulier, eens wij dit hebben ontvangen nemen wij met u contact op om verdere afhandeling te bevestigen.

Is er een minimum hoeveelheid te bestellen?

U kan vanaf 1 stuk bestellen voor producten die zonder logo moeten worden voorzien.  Indien u het product met uw logo wenst te bedrukken wordt een bestelling gebaseerd op minimum 20 stuks. 

Wanneer wordt mijn product geleverd?

Na ontvangst van uw bestelling en betaling 30% voorschot, moet je met 2 à 3 weken rekening houden voor de levering. Het kan gebeuren tijdens drukke periodes dat deze 3 weken worden overschreden. Wij houden u op de hoogte en contacteren u enkele dagen op voorhand om datum af te spreken voor levering.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Elke bestelling kan binnen de 24 uur na ondertekening van de bestelbon worden geannuleerd, zonder extra kosten. Dit enkel schriftelijk via e-mail met vermelding van naam en datum van bestelbon.

Indien annulering plaatsvindt later dan 24 uur na ondertekening van de bestelbon zal een schadevergoeding ten belope van 50% van de totale waarde exclusief btw worden aangerekend.

Voor bestellingen welke  worden voorzien van uw logo of andere gepersonaliseerde bedrukking zal 100% schadevergoeding worden aangerekend wegens deze producten persoonlijk en uniek voor u zijn vervaardigd.

Welk is de kost voor de levering

Een bedrag van 7(€) euro per stuk, exclusief btw zal worden aangerekend voor levering binnen België voor de meeste modellen.

Een bedrag van 15 (€) per stuk, exclusief btw zal worden aangerekend voor levering binnen België voor de modellen Duo, Mini Big, Midi, Big, XXL en zitbank

Voor leveringen buiten België wordt de prijs berekend naargelang de bestemming.

Contactgegevens

Mad About Chairs

BE 0719.867.088
B-2820 Bonheiden (België)

+32 (0) 477 66 05 18
info @ madaboutchairs.com

Vraag een vrijblijvende offerte

Je kan onderstaand formulier gebruiken om een gedetailleerde offerte te vragen, of ook gewoon om ons een bericht of vraag te sturen.

Heb je echter een complexe offertevraag (diverse producten, specifieke elementen) stuur ons dan gewoon uw contactgegevens met de vraag jou te contacteren. We bespreken dan in detail uw vraag!

Tot binnenkort?

Wens je hoofdkusssens?
JaNeen

Wens je bedrukking?
JaNeen

Wens je vervangbaar textiel?
JaNeen

Heb je nog vragen of opmerkingen?