MAD ABOUT CHAIRS

Kanonniersweg 24, B-2820 Bonheiden, België
Tel: +32 (0) 477 66 05 18
E-mail: info@madabouchairs.com
Website: www.madaboutchairs.com
BTW: BE 0719 867 088
Bank: KBC BE07 7340 4613 8966

 

Tarieven

Alle tarieven zijn per stuk in (€) euro’s vermeld, inclusief 21% btw en exclusief verzend- of leveringskosten.

Voor een offerte van grote hoeveelheden kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Alle opgegeven tarieven bij prijsoffertes zijn steeds onderhevig aan mogelijke wijzigingen. Na ondertekening van de bestelbon zijn de tarieven gegarandeerd.

Betaling

Betaling dient te gebeuren via bankoverschrijving naar KBC rekening op,

IBAN nummer: BE07 7340 4613 8966

Gelieve steeds als mededeling het factuurnummer in te geven.

Een voorschot van 30% van de totaalprijs dient betaald/overgeschreven te worden na ondertekening van de bestelbon.

Indien het voorschotbedrag niet binnen de 72u na ondertekening van bestelbon is  ontvangen, zal dit leiden tot de annulering van de bestelling.

U zal een nadien een factuur ontvangen voor het resterend bedrag van 70% welke dient te worden betaald alvorens de levering zal plaatsvinden.

Productie & Levering

Na bestelling ontvangt u een overzicht van uw bestelde producten. 

Na ontvangst van het voorschot van 30% wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Na ontvangst van resterend bedrag van 70% zullen wij u contacteren om een afspraak vast te leggen voor de voorziene leveringsdatum en leveringsadres.

Leveringskosten

Een bedrag van 7 (€) euro per stuk, exclusief btw zal worden aangerekend voor levering binnen België voor de meeste modellen.

Een bedrag van 15 (€) euro per stuk, exclusief btw zal worden aangerekend voor levering binnen België voor de modellen Duo, Mini Big, Midi Big, XXL en zitbank.

Voor leveringen buiten België wordt de prijs berekend naargelang de bestemming.

Diversen

Mad About Chairs.com is bevoegd om bij de uitvoering van uw bestelling(en) gebruik te maken van derden.

Mad About Chairs.com zal haar best doen om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, zij kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten, defecten, of andere beschadigingen.

Annulatie

Elke bestelling kan binnen de 24 uur na ondertekening van de bestelbon worden geannuleerd, zonder extra kosten. Dit kan enkel schriftelijk via e-mail met vermelding van bestelbonnummer en datum.

Indien annulering plaatsvindt later den 24 uur na ondertekening van de bestelbon zal een schadevergoeding ten belope van 50% van de totale waarde exclusief btw worden aangerekend.

Terugzenden

Terugsturen van goederen kan binnen de termijn van 7 dagen, na overleg en goedkeuring van Mad About Chairs. De verzendkosten zijn steeds ten laste van de klant.

Enkel niet gebruikte producten kunnen worden teruggezonden, op voorwaarde dat ze niet beschadigd zijn en nog voorzien zijn van de originele verpakking.

Producten die op vraag van de klant gepersonaliseerd zijn kunnen niet worden teruggestuurd, vermits deze speciaal ontworpen zijn voor hem.

Aansprakelijkheid

Mad About Chairs kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, van welke aard dan ook, als gevolg van onjuiste en/of onvolledige gegevens verstrekt door de klant.

Mad About Chairs.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade berokkend door derden aan de producten wegens verkeerd gebruik of ontstaan door gebruik van producten, en dergelijke.

Mad About Chairs.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, vertraging of beschadiging van goederen bij verzending. De bestelde producten worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper, tegen vergoeding kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen, dit moet worden vermeld op de bestelbon.

Geschillen

Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg  opgelost.

Indien dit niet mogelijk is, zijn de voorwaarden en toepassing ervan onderhevig aan het Belgisch recht. Hierbij zullen deze worden voorgelegd aan de rechtbank te Mechelen.

Wijzigingsrecht

Mad About Chairs.com behoudt zich het recht om de voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.